Okategoriserade

Dom tror det är okej

Hej på er alla fina.

Jag har nyss *hällt* i mig en stor kopp kaffe och ligger nu i sängen och lyssnar på musik men ska snart hoppa in i duschen och försöka piggna på mig. Jag var jätte uttorkad när jag vaknade och även väldigt svettig/ varm samt ont i halsen vilket inte är det roligaste men jag har ingen feber konstigt nog utan bara väldigt varm men men, de kanske lägger sig snart.

Kvällen igår var iallafall helt klart värt och vi hade det super roligt i Örebro och på Ritz. Björn Rosenström var där och spelade massa gamla godingar som vi lyssnade på och det blev även en hel den skratt och dans under nattens gång. Dock så blev jag ganska irriterad över att så många killar höll på att tafsa på mig när vi stod och lyssnade på bandet. Det känns verkligen som att så fort man står i en stor folksamling så tror killar att det är helt okej att börja tafsa på tjejer för då *syns* det inte och då kan dom passa på för det då är det okej vilket det verkligen inte är och jag blir seriöst äcklad över att man som tjej ska vara så utsat när man är ute på klubben en kväll för att ha kul med sina vänner och behöva ta sån skit…… Utöver det så var kvällen iallafall grym och när vi var tillbaka i Köping käkade vi lite på donken och sedan drog iallafall jag hem.

Så det var kvällen/natten och nu ska jag som sagt ta mig en dusch och piggna på mig och sedan ta mig en promenad hade jag tänkt. Jag hoppas att ni alla har en jätte fin lördag så hörs vi sen, puss.♥️