Okategoriserade

Mindre kul

Hej på er mina fina.

Ufff vilken jäkla ångest över att jag sov ända fram till halv 4 idag. Jag hamnade nämligen på efterfest igår vid halv 1 tiden och kom int hem förens vid klockan 5 imorse. Jag skulle egentligen bara vara hemma igår då jag var så jäkla trött men så skrev en av killkompisarna att han och några andra ville dra ihop en efterfest så jag drog på mig kläderna, sminkade mig och sedan bar det av mot stan där vi började jaga människor och vi fick faktikst ihop ett gäng tillslut vilket var super kul.

Vad som är mindre kul är att jag dels är bakis och dels att jag sov så länge men son tur är så har jag inget schema för morgondagen. Nu ska jag iallafall försöka ta mig upp ur sängen, duscha och sedan kanske beställa hem någonting att äta.

Jag hoppas att ni alla har en jätte fin söndag och en mysig 3e advent så länge så hörs vi sen, puss.♥️