Okategoriserade

Ingenting hjälper

Blä vilken dålig start jag haft på denna vecka,… Jag som hade tänkt att hinna med lite sysslor idag som måste göras men tror ni jag fått någonting gjort? Nix. Eftersom att jag har vart så himla trött idag så resulterade dagen i att istället för att göra det som skulles göras så sov bort hela dagen istället och nu ska jag åter igen snart lägga mig då jag är helt matt och ännu väldigt sömnig. Jag hatar verkligen när jag har sånna här dagar då jag blir så trött men jag blir inte bara trött heller utan väldigt nere och ledsen. Samtidigt så vet jag ju att det är tack vare mina ätstörningar som jag får sånna här dagar då mina dygnsrytm rubbas till och från. Vad jag tycker är jobbigast när jag blir såhär trött är nog också att ingenting får mig pigg, inte ens gymmet hjälper och då brukar jag alltid bli piggare av att få röra på mig men just nu har det bara motsatt effekt på mig och jag blir bara ännu tröttare och ännu mer nedstämd.🥀

Så en dålig start blev det på denna vecka men nu ska jag strax sova igen så hoppas jag på en bättre dag imorgon. Hoppas att ni alla hur som haver har haft en fin måndag, puss.♥️