Okategoriserade

Inte att undra på

Godmorgon på er mina fina.

Jag sitter just nu i telefon och väntar på att få prata med en handläggare ifrån CSN då jag behöver ha lite assistans om hur jag ska gå till väga angående min sjukskrivning och hur det kommer bli kring mitt studiemedel när jag blir sjukskriven i januari. Jag måste också ringa till skolan och höra vad planen för mina studier är framöver då jag ännu inte hört nå av mina lärare och då var det endå 2 veckor sen som jag mejlade och frågade och jag har ännu inte fått nå svar från varken Arboga eller Köping så läget kring min skolgång känns ganska oklart just nu…..

För övrigt så är jag väldigt trött idag, jag har ont i huvudet och känner mig väldigt ledsen. Har lyckats sova 2-3 timmar här under natten så att jag är trött är kanske inte att undra på men jag ska ta mig ut på stan efter lunch hade jag tänkt då jag dels måste finna en sista julklapp samt handla lite och har jag tur så blir jag lite piggare och på något bättre humör när jag väl kommer ut och får röra lite på mig. Hoppas hur som haver att ni alla har en fin måndag och en bra start på denna vecka nu så länge så hörs vi sen, puss♥️