Okategoriserade

Kombination

Godmorgon på er alla fina.

Klockan är 07:00 och jag är för en gångs skull vaken och ligger inte och sover som jag brukar göra vid den här tiden. Anledningen till att jag är vaken såhär tidigt är för att jag vaknade av att jag var och ännu är väldigt hungrig men har trotts hungern inte lyckats få i mig annat än en kopp kaffe här under timmen som jag vart vaken då det tar emot att äta just nu pågrund av att min anorexia sätter käppar i hjulen för mig och får mig att tro en massa skit som inte stämmer. Jag är också väldigt trött fortfarande och i kombination av tröttheten och hungern kommer även gråten och ångesten fram. Jag hatar verkligen att behöva må såhär och att känna mig så hjälplös som jag faktikst känner mig just nu. Jag vill bara bli frisk och slippa detta helvete, få den hjälp jag behöver från psykiatrin och slippa ha ångest över maten jag äter och slippa ha känslan att behöva spy efter varje gång jag ätit. Dock så känns det just nu som att vägen till att bli frisk är väldigt lång tyvärr vilket bara det gör mig väldigt ledsen.🥀

Nu iallafall ska jag ta nig en dusch och sedan ska jag nog slå på en film för att sen se om jag kan få i mig någonting att äta om jag lyckas mota bort dessa jäkla tankar. Jag hoppas att ni alla har en finare start på denna tisdag än vad jag har nu så länge iallafall så hörs vi sen, puss.♥️