Okategoriserade

Jag är stolt

Godmorgon på er mina fina.

Tjugo i 8 är klockan och jag har vart vaken sen 04 inatt. Jag är fruktansvärt trött och vill helt ärligt inget hellre just ju än att sova och då sov jag endå från 15 igår till 04 inatt. Jag har alltså sovit i 12 timmar och ändå så känns det som att det var flera dagar sen jag senast sov.

Idag hur som haver är det examen som gäller för plugget och hade jag inte varit så himla trött så hade jag nog varit mer hype än vad jag är just nu men men. Klockan elva idag har vi iallafall examen och jag är både nöjd och stolt, stolt över att jag klarade undersköterskelinjen och stolt över att jag faktikst tog examen inom akutsjukvården som var mitt mål ifrån början när jag hoppade på denna linjen. Jag klarade av att göra den svåraste inriktningen inom undersköterskelinjen även fast jag haft det väldigt kämpigt med mina ätstörningar runt om och jag klarade det även fast min lärare avrådde mig från att hoppa på denna inriktning ifrån början då det är den svåraste inriktningen. Jag klarade det och jag kan därför ge mig själv en klapp på axeln nu och blicka framåt då jag nu har nya möjligheter och många nya dörrar som öppnats för mig varesej jag vill studera vidare eller jobba.♥️

Så examen taggar vi för nu och sen får jag se vad jag ska göra efter när jag kommer hem igen. Jag hoppas att ni alla har en jätte fin torsdag så länge så hörs vi sen, puss.♥️