Okategoriserade

Vilken jul det blev!

Så var denna jul till ända och vilken julafton det blev. Har vart med helt underbara människor genom hela dagen och bara mått bäst. Jag har helt skjutit bort mina ätstörningar under dagen och ignorerat mitt anorexiamonster totalt. Ätit massa god mat, lekt en massa lekar och bara njutit av att vara med människor jag älskar. Först under dagen vart det besök hos syster där vi åt brunch och sedan under kvällen blev det firande med vännerna och det kan även hända att jag blev lite för full där ett tag haha. Jag var dock inte den enda som vart lite på lyset för vi alla drack ganska måttligt men det var hur som haver riktigt kul ändå.♥️

Nu är klockan snart tjugo i 4 iallafall och jag ska till att sova hade jag tänkt. Jag hoppas att ni alla har haft en jätte mysigt jul och en riktigt bra dag/kväll. Puss♥️