Okategoriserade

Glad över det

Godmorgon på er mina fina.

08:00 är klockan snart och jag har nyss duschat och ska snart ta mig mitt morgonkaffe och kolla lite youtube hade jag tänkt. Igår så var jag inte sådär jätte hype här på bloggen direkt och anledningen till det var för att jag var mer eller mindre död genom hela dagen igår. Jag hamnade nämligen på efterfest efter att jag kom hem från bowlingen i förrgår, jag hade ju inte alls några planer på att dra ut igen efter att jag kom hem utan skulle ju egentligen sova då jag var väldigt trött men så skrev en av mina killkompisar till mig och frågade mig om jag ville hänga med honom och några andra på efterfest vilket jag tackade ja till. Jag tänkte egentligen först *det kommer inte vara någon där som jag känner* men så är ju detta Köping också och det är ju så att när man kommer ut så är det alltid någon/några på festerna som man känner oavsett vart man hamnar vilket det även var på denna efterfest. Jag träffade faktikst fler av mina vänner än vad jag hade trott att jag skulle göra och blev även bekant men en del nya ansikten vilket var kul och jag tror att vi blev upp åt tolv pers som var där fram till klockan halv 7 på morgonen.

När jag väl kom hem sen så ville jag inget hellre än att sova men än hur jag försökte somna så gick det inte och när klockan sedan var närmare 9 så gav jag upp och bestämde mig för att jag då skulle hålla mig vaken genom hela dagen vilket jag även gjorde, dock så blev det en väldigt lam dag och jag gjorde knappt någonting förutom att jag var ner på gymmet en vända och när klockan sedan var närmare tio så somnade jag.

Så summan av kardemumman vart det en väldigt spontan men väldigt rolig juldag för min del och jag kan någonstans ändå vara glad över att jag är så spontan av mig för hade jag ibte vart det så hade jag nog missat en hel del roligheter här i livet skulle jag tro. Nu hur som haver ska jag ta mig en kopp kaffe sen hoppas jag att ni alla får en jätte fin torsdag. Puss♥️