Okategoriserade

Irreterad på mig själv

Herre min skapare vad trött jag är efter denna dag. Pappa ringde mg efter lunch idag och frågade om jag ville följa med honom, min syster sant mina 2 systerdöttrar till Västerås under eftermiddagen vilket jag gladeligen följde med på då jag endå bara var hemma och hade tråkigt så det blev en hel eftermiddag inne på Erikslund, dock hittade jag ingenting vilket min plånbok tackar mig för men samtidigt lite tråkigt och jag kan nästan bli lite irreterad på att jag nästan varje gång ska shoppa så slutar det med att jag inte köper något bara för att jag typ tappar intresse av att gå runt i affärerna haha. Så det blev inget inhandlat men det var ändå kul att få komma ut och se lite folk och när jag väl var hemma sen så tog jag bara väskan, gick till gymmet och nu ligger jag här i sängen och ska snart till att sova. Jag hoppas att ni alla har haft en jätte fin torsdag och är laddade inför fredag och start på helgen imorgon, puss♥️