Okategoriserade

Ledsen

Hej på er mina fina.

Kvart över 8 är klockan och här i sängen ligger just nu en ganska ledsen och ensam liten tjej som snart ska försöka sova. Idag har jag verkligen haft en riktigt dålig dag då jag dels är inne i min röda vecka just nu och även för att jag inte kunnat äta så mycket men endå försökt knuffa bort dm elaka tankarna så gott som jag kunnat. Jag har även haft väldigt ont och mer eller mindre sovit mig igenom denna dag. Jag var iallafall iväg till gymmet en vända här under eftermiddagen då jag tänkte att om jag får röra lite på mig så kommer smärtorna att minska men tyvärr så hade det endast motsatt effekt på mig och jag blev bara ännu tröttare och fick mer ont.

En riktig bajsad för min del blev det kort och gott idag men jag hoppas att jag kan få bli på bättre humör imorgon och slippa ha såhär ont. Jag hoppas hur som haver att ni alla har haft en betydligt bättre dag än mig. Nu ska jag försöka sova så hörs vi imorgon, puss.♥️