Okategoriserade

Jag blev antagen

Hej på er mina fina.

Hoppas allt är fint med er denna lördag, själv så vet jag inte riktigt hur jag ska formulera mig just nu då jag känner mig totalt orkeslös och orkar knappt ens gå upp ur sängen för att gå och kissa och om jag ska vara ärlig vill jag inge hellre än att bara sova just nu…

Igår hur som haver så var jag mestadels bara hemma under dagen och senare under kvällen gick jag och far ut på stan där han bjöd mig på middag (hur snällt av honom?) Jag fick även mitt antagningsbesked om kursen äldres hälsa och livskvalité som jag sökt nu till vårterminen och som jag roligt nog kom in på så nu blir det åter igen en termin i skolbänken för min del vilket jag ser fram emot då jag vill fördjupa mig och få en bredare utbildning än den jag redan har nu. 🌸

Så kort och gott så är jag väldigt väldigt trött idag men samtidigt ganska glad endå och nu ska jag snart försöka masa mig upp och sedan kanske ta mig en promenad för att se om tröttheten kan dämpa sig en aning. Jag hoppas att ni alla som sagt har en jätte fin lördag nu så länge så hörs vi sen. Puss♥️