Okategoriserade

MSM update

Hej på er mina fina.

Jag sitter just nu i soffan efter att ha fått i mig lite frukost och nu ska jag snart ut o gå en vända hade jag tänkt. Det blev sovmorgon för min del idag, eller nja sovmorgon o sovmorgon, jag låg och drog mig ett ganska bra tag innan jag tog tag i mig själv och gick upp och gjorde mig lite frukost och då min hunger tyvärr är som bortblåst så blev det endast lite kaffe och 2 kokta ägg som jag fick i mig men det är iallafall bättre än ingenting alls.

Jag hade tänkt att i detta inlägg ta upp lite snabbt hur det går med mina MSM tabletter som jag tar. För er som följt mig sen några månader tillbaka vet ni att hag tar MSM då jag har hört väldigt mycket gott om det och att det ska vara väldigt bra för allt från hud, naglar, hår och välmåendet och om vi börjar från början när jag tog dessa tabletter så märkte jag mestadels hur oerhört mycket finnar jag fick. Att jag fick finnar var för att MSM rensade då ut gifter ur min kropp så därav fick jag finnar men efter att utrensningen sedan var klar så fck jag som en helt ny hud. Jag har alltid haft väldigt lätt till att få just finnar men nu under dom senare veckorna så har jag verkligen märkt hur MSM hjälpt min hy att motverka det och jag har även fått en klart mjukare hy och inte alls lika torr som jag hade innan jag startade med MSM. Jag har även märkt på mitt hår under dom senaste veckorna att det har dels växt en hel del på väldigt kort tid och även fått en helt annan styrka så just nu är mina erfarenheter av MSM bara bra och jag skulle absolut rekommendera det tillden som vill prova.

Så det var lite kort om hur det går angående min MSM kur. Det finns ju klart massvis att ta upp om MSM men jag vill heller inte gå in för mycket om det just nu utan bara ge er en liten kort update om mina erfarenheter hitills om det. Nu ska jag iallafall dra på mig kläderna och sedan ta mig en promenad. Jag hoppas att ni alla får en jätte fin söndag så länge så hörs vi sen, puss.♥️