Okategoriserade

På vift

Hej på er mina fina.

Ny vecka och jag vaknade idag upp i Hallsberg av alla ställen. Jag åkte nämligen hem till ***** igår kväll vid halv 9 och sov kvar där över natten och åkte sedan hem tidigt imorse med tåget. En sak som jag tänkt på är hur oerhört skönt det faktikst kan vara att bara kunna åka iväg helt spontant så utan att någon ska behöva ha någon som helst invändning om det, det är verkligen en sån jäkla frihetskänsla på nå sätt eller är jag helt knäpp som tycker det? 😋

Dagen idag har mestadels bestått av att jag dels har tvättat men också vart iväg och handlat en vända med pappa och sedan här under kvällen blev det ett pass på gymmet och idag blev det ett välbehövligt benpass. Jag hade egentligen inte alls tänkt mig att gymma idag men då jag bara vart hemma och slöat hela dagen så kände jag att jag behövde få komma iväg och röra lite på mig.

Mycket mera har jag tyvärr inte gjort idag utan bara haft en väldigt lugn och skön måndag för mig själv och jag hoppas att ni alla har haft en minst lika bra start på denna vecka. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sedan bara luta mig tillbaka i soffan så hörs vi imorgon, puss.♥️