Okategoriserade

Inte ledsen inte glad

Hej på er mina fina.

Jag sitter just nu och funderar på hur jag ska formulera mig i detta inlägg då jag är ganska trött och inte riktigt vet vad jag ska skriva om. Det blev en ganska lång sovmorgon idag då jag inte somnade förens vid 03 inatt pågrund av att jag var ganska ledsen och då jag tog en Lergigan innan jag somnade så känner jag mig rätt bakis just nu. Mitt humör idag är iallafall bättre än vad det var igår och jag känner mig kanske inte glad men inte ledsen heller vilket känns skönt.

Hur som haver så är lanerna för dagen att jag ska dels iväg på ett snabbt möte här vid klockan 3 och sedan ska jag hem och städa. Ikväll blir det sedan gymmet men endast lite stretchövningar då jag mosade på rätt bra på gårdagens rygg, axel och armpass. Jag ska även kolla runt lite inne på olika sidor idag på lite kameror hade jag tänkt mig, inte för att min nuvarande kamera har några större fel men det är alltid kul att kolla runt och se utbudet av marknaden.

Så det är lite om dagen, det kan säkert hända att jag gör någonting mer än bara det jag nämnt men det är den *grundliga* planen för dagen iallafall. Jag hoppas att ni alla får en jätte fin onsdag nu så länge så hörs vi sen, puss.♥️